TORHOUT 1992 KM - KLSK
Torhout 1992 KM SK Londerzeel

Eerste nederlaag onder Van Steenberghe

SK is er in het verre West-Vlaanderen niet ingeslaagd om punten mee te scharrelen. De thuisploeg haalde het met 3-1 en blijft samen met Pepingen-Halle in de running voor het barrageticket.

De thuisploeg kwam halfweg de eerste helft op voorsprong langs Frutos . (1-0) Het openingsdoelpunt werd uitgewist door een treffer van Daimy Deflem. Voor Deflem ondertussen al zijn 10de treffer van het seizoen. Rust 1-1

Onmiddellijk na de koffie trof Coppin raak en zette de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Een kwartier voor tijd kwam de eindstand op het bord met de 2de van de avond van Frutos.

24' A. Frutos (1-0)
32' D. Deflem (1-1)
46' J. Coppin (2-1)
75' A. Frutos (3-1)