Seizoen 2022 - 2023

Lyra-Lierse       SK Londerzeel   Competitie
2 - 1  1 mei 2022

SK schiet zichzelf in de voet

Net als vorig seizoen is de wedstrijd tussen de beide SK's geëindigd zoals hij begonnen is, nl met een brilscore. Voor de thuisploeg dé gemiste kans om met een 4 op 6 richting titelfavoriet Mandel United te trekken. Trainer Hilaerts was achteraf dan ook teleurgesteld want SK had zeker de kansen om de 3 punten thuis te houden.

SK startte met een een valse 9, waardoor Diakithe als diepste man fungeerde. Veel kansen vielen er in de eerste helft niet te noteren. Aalhoul vond geen verlengstuk bij zijn teruggelegde bal en doelman Otte werd aan de overzijde maar mondjesmaat bedreigd. Opvallend was wel dat de thuisploeg tot drie maal toe een appel voor handsspel zag weggewuifd. Rust 0-0

Na de koffie had de thuisploeg het beste van het spel en wanneer Nzinga werd vrijgespeeld, nam hij de verkeerde beslissing. In plaats van zelf zijn kans te gaan, wou hij nog Aalhoul in stelling brengen maar die miste onbegrijpelijk voor een leeg doel. De strafschop kwam er uiteindelijk wel na een duwfout op Aalhoul. Kapitein Dellevoet, overigens outstanding, trapte de bal op de paal. Het slotakkoord was voor doelman Otte die de bezoekers nog van een gemaakt doelpunt hield met een onwaarschijnlijke reflex.

Pieyns (2), Lambrecht (1)

Ploeg: Otte, Morias, Nwadikwa, Dellevoet, Lambrecht, Teirlinckx, Diakithe (62' Elkory), Pieyns (55' Degroodt), Aalhoul, Bonanno (79' Spanoghe), Nzinga.

KLSK - KSK RONSE
SK Londerzeel KSK Ronse

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be