SK Londerzeel       Eendracht Aalst   Competitie

- 2  23 oktober 2021

KLSK - K OLYMPIA SC WIJGMAAL
SK Londerzeel Olympia Wijgmaal

Super efficiënte bezoekers stomen door naar foutloos parcours

Ook na 4 speeldagen staan de mannen van Rocky Peeters bovenaan het klassement met het maximum van de punten, terwijl SK wegzakt naar de kelder van het klassement en nu enkel nog Diegem Sport onder zich ziet staan met een 0 op 12.

Trainer Hilaerts zorgde voor 2 wissels en bracht Rogé en Diakhité in de basis. Al vrij vroeg in de partij had het 0-1 moeten staan toen Fannes, na mistasten in de lokale verdediging, alleen op doelman Otte mocht gaan, maar onbegrijpelijk naast besloot. Aan de overkant zette Diakhite doelman Van Welkenhuysen aan het werk. De bezoekers hadden nog kansen langs Fannes, maar twee maal was Otte hem de baas. Van Welkenhuysen redde nog een schot van Bonanno. Rust 0-0

Net als in de eerste helft kwam SK opnieuw vroeg in de problemen maar deze keer stond het wel 0-1. Teirlinckx devieerde de bal in eigen doel. SK moest nu wel komen en trainer Hilaerts bracht Degroodt in voor Pieyns. Veel uitgespeelde kansen voetbalde SK echter niet bij elkaar. Halfweg de tweede helft legde Wijgmaal de wedstrijd in zijn definitieve plooi. Weuts besloot eerst nog op de paal maar kon een minuutje later wel de 0-2 binnentrappen. Wanneer Bongiorno even later het derde bezoekende doelpunt scoorde konden de boeken definitief dicht. Diakhite en de ingevallen Vall Ekory besloten nog naast.

56' Teirlinckx (0-1) o.g.
67' Weuts (0-2)
69' Bongiorno (0-3)

Teirlinckx (1), Dellevoet (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht, Rogé (74' Morias), Nwadikwa, Dellevoet, Teirlinckx, Aalhoul, Pieyns (56' Degroodt), Nzinga (46' Vall Ekory), Bonanno, Diakhité.

2 Hoogstraten V.V. 19
3 K. Olympia S.C. Wijgmaal 14
5 S.C. Eendracht Aalst 13
14 K. Berchem Sport 2004 6
15 K.V.C. Houtvenne 5

Zaterdag, 23 Oktober 2021
Sp.Hasselt0 - 2K.Bocholter Vv.
Ksk.Tongeren2 - 0S.K. Pepingen-Halle
Sc.City Pirates Antwerpen2 - 0K.Berchem Sport 2004
K.Vc.Houtvenne1 - 2K.Londerzeel Sk.
Zondag, 24 Oktober 2021
Belisia Bilzen Sv0 - 2Lyra-Lierse Berlaar
Sc.Eendracht Aalst0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Olympia Sc.Wijgmaal2 - 1R.Cappellen Fc.
K.Diegem Sport2 - 2Rc Hades Kiewit Hasselt

pers-ticketing@sklonderzeel.be