Seizoen 2022 - 2023

2 - 1  1 mei 2022

KLSK - K OLYMPIA SC WIJGMAAL
SK Londerzeel Olympia Wijgmaal

Super efficiënte bezoekers stomen door naar foutloos parcours

Ook na 4 speeldagen staan de mannen van Rocky Peeters bovenaan het klassement met het maximum van de punten, terwijl SK wegzakt naar de kelder van het klassement en nu enkel nog Diegem Sport onder zich ziet staan met een 0 op 12.

Trainer Hilaerts zorgde voor 2 wissels en bracht Rogé en Diakhité in de basis. Al vrij vroeg in de partij had het 0-1 moeten staan toen Fannes, na mistasten in de lokale verdediging, alleen op doelman Otte mocht gaan, maar onbegrijpelijk naast besloot. Aan de overkant zette Diakhite doelman Van Welkenhuysen aan het werk. De bezoekers hadden nog kansen langs Fannes, maar twee maal was Otte hem de baas. Van Welkenhuysen redde nog een schot van Bonanno. Rust 0-0

Net als in de eerste helft kwam SK opnieuw vroeg in de problemen maar deze keer stond het wel 0-1. Teirlinckx devieerde de bal in eigen doel. SK moest nu wel komen en trainer Hilaerts bracht Degroodt in voor Pieyns. Veel uitgespeelde kansen voetbalde SK echter niet bij elkaar. Halfweg de tweede helft legde Wijgmaal de wedstrijd in zijn definitieve plooi. Weuts besloot eerst nog op de paal maar kon een minuutje later wel de 0-2 binnentrappen. Wanneer Bongiorno even later het derde bezoekende doelpunt scoorde konden de boeken definitief dicht. Diakhite en de ingevallen Vall Ekory besloten nog naast.

56' Teirlinckx (0-1) o.g.
67' Weuts (0-2)
69' Bongiorno (0-3)

Teirlinckx (1), Dellevoet (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht, Rogé (74' Morias), Nwadikwa, Dellevoet, Teirlinckx, Aalhoul, Pieyns (56' Degroodt), Nzinga (46' Vall Ekory), Bonanno, Diakhité.

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be