KLSK - SC DIKKELVENNE
SK Londerzeel KSC Dikkelvenne

Brilscore blijft op het bord

De wedstrijd eindigde zoals ze begon: met een 0-0. Veel goede wil maar weinig uitgespeelde kansen in een wedstrijd om snel te vergeten. Bij de thuisploeg was Van Belle geel geschorst, terwijl Pieyns terugkeerde uit schorsing.

Het eerste wapenfeit was een doelpunt van Aalhoul dat wegens buitenspel werd afgekeurd. Een schot van Pieyns werd gered door doelman Steeland. Aan de overzijde zag Belmans zijn poging ontzet in hoekschop door Dellevoet. Een vrijschop van Degroodt zoefde over. Rust 0-0.

Na de koffie kopte Teirlinckx een voorzet van Degroodt pardoes op Steeland en ging een vrijschop van Neve via Dellevoet in hoekschop. Wanneer en Nzinga en Spanoghe neergingen in het zestienmetergebied zag scheidsrechter Lonnoy er geen graten in. In de slotfase kon Teirlinckx in extremis nog een vrijschop van de bezoekers redden.

Zo pakt SK voor de derde maal dit seizoen een punt voor eigen publiek. Zaterdag wordt de Brabantse derby op Tempo Overijse betwist.

Lambrecht (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht (68’ Criel), Dellevoet, Nwadikwa, Degroodt, Teirlinckx, Aalhoul, Pieyns, Spanoghe (88’ Van den Bossche), Bonanno (68’ Djawadi), Nzinga

1 K.V.K. Tienen 44
2 K. Bocholter V.V. A 42