Seizoen 2022 - 2023

2 - 1  1 mei 2022

KLSK - SC DIKKELVENNE
SK Londerzeel KSC Dikkelvenne

Brilscore blijft op het bord

De wedstrijd eindigde zoals ze begon: met een 0-0. Veel goede wil maar weinig uitgespeelde kansen in een wedstrijd om snel te vergeten. Bij de thuisploeg was Van Belle geel geschorst, terwijl Pieyns terugkeerde uit schorsing.

Het eerste wapenfeit was een doelpunt van Aalhoul dat wegens buitenspel werd afgekeurd. Een schot van Pieyns werd gered door doelman Steeland. Aan de overzijde zag Belmans zijn poging ontzet in hoekschop door Dellevoet. Een vrijschop van Degroodt zoefde over. Rust 0-0.

Na de koffie kopte Teirlinckx een voorzet van Degroodt pardoes op Steeland en ging een vrijschop van Neve via Dellevoet in hoekschop. Wanneer en Nzinga en Spanoghe neergingen in het zestienmetergebied zag scheidsrechter Lonnoy er geen graten in. In de slotfase kon Teirlinckx in extremis nog een vrijschop van de bezoekers redden.

Zo pakt SK voor de derde maal dit seizoen een punt voor eigen publiek. Zaterdag wordt de Brabantse derby op Tempo Overijse betwist.

Lambrecht (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht (68’ Criel), Dellevoet, Nwadikwa, Degroodt, Teirlinckx, Aalhoul, Pieyns, Spanoghe (88’ Van den Bossche), Bonanno (68’ Djawadi), Nzinga

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be