Seizoen 2022 - 2023

2 - 1  1 mei 2022

KLSK - KVC SINT ELOOIS WINKEL SPORT
SK Londerzeel Sint-Eloois-Winkel Sport

Flauwe partij verdient geen winnaar

SK heeft de goede reeks van de voorbije weken niet kunnen verderzetten. Eén goaltje van de bezoekers, halfweg de eerste helft, was genoeg voor een bezoekende driepunter, waardoor Winkel Sport in het spoor blijft van de gedoodverfde kandidaat op de titel, nl Mandel United.

Veel doelrijpe kansen vielen er niet te noteren. Aalhoul trapte naast maar dan was het wachten tot halfweg de eerste helft om nog een doelkans te noteren. Oumedjeber, al dan niet buitenspel, kon doelman Otte lobben en de bezoekers kwamen op voorsprong (0-1). Protest van Nwadikwa werd door de lijnrechter weggewuifd. Toch had de thuisploeg nog dé kans op de gelijkmaker maar Djawadi trapte de voorzet van Aalhoul wild naast. Rust 0-1, gevleid op dat moment.

Na de rust beterde het spelpeil er niet op. Munoz Herrera trapte een vrijschop naast en de ingevallen Spanoghe besloot aan de overzijde over. Bij een snelle tegenprik van de Westvlamingen gleed Munoz Herrera een voorzet van Lutun naast. SK vocht voor elke morzel grond en vooraan verzette Van Belle bergen werk maar hij miste duidelijk zijn maatje Nzinga (geel geschorst). Het was dan ook moeilijk om een echt aanspeelpunt te vinden. Opnieuw Djawadi kopte een voorzet van Degroodt over. Spanoghe besloot nog over maar dé redding van de match kwam op naam van Otte die een kopbal van de ingevallen Zakaria uit de hoek ranselde. Overbuur Dhoest kon na de match zijn plunje opplooien en in de kast leggen. Hij diende geen enkele noemenswaardige redding te doen en kon de wedstrijd grotendeels als toeschouwer volgen.

22' Oumedjeber (0-1)

Dellevoet (3), Morias (3), Pieyns (2)

Ploeg: Otte, Lambrecht, Dellevoet, Nwadikwa, Degroodt, Teirlinckx, Pieyns (36' Spanoghe), Aahloul (83’ Morias), Bonanno, Van Belle, Djawadi

1 Hoogstraten V.V. 70
2 S.C. Eendracht Aalst 57
11 K. Berchem Sport 2004 33
15 K.V.C. Houtvenne 26
16 K. Olympia S.C. Wijgmaal 25

Zondag, 1 Mei 2022
S.K. Pepingen-Halle0 - 2Hoogstraten Vv.
K.Diegem Sport2 - 0Sp.Hasselt
Lyra-Lierse Berlaar2 - 1K.Londerzeel Sk.
Ksk.Tongeren0 - 2K.Vc.Houtvenne
Sc.City Pirates Antwerpen1 - 5Sc.Eendracht Aalst
Belisia Bilzen Sv5 - 0K.Olympia Sc.Wijgmaal
K.Bocholter Vv.2 - 1K.Berchem Sport 2004
Rc Hades Kiewit Hasselt0 - 2R.Cappellen Fc.

pers-ticketing@sklonderzeel.be